0
Sony'nin son model cihazı Xperia Z3 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Android Lollipop'un sorunlarına çözüm olmak için yayınlanan bu güncellemenin en önemli detaylarını bu haberde sizinle paylaşacağız.

Gelen haberlere göre güncelleme oldukça uzun sürüyor. Bu nedenle güncelleme esnasında telefonu kullanırken bazı sıkıntılar meydana gelebiliyor. Güncellemenin nasıl olduğuna güncelleme tamamen bitmeden karar vermeyin. Güncelleme esnasında takılmalar ve kasmalar olabileceği söyleniyor. Bunun nedeninin telefonun sürekli karşıdan dosya çekmesi ve sürekli kullanımda olması gösteriliyor. Bu nedenle bu uzun güncellemenin bitmesini bekleyin.

Xperia Z3 için Android 5.0.2 güncellemesiyle birlikte telefonun ram yükü azaltılıyor. Bununla ilgili pil sorununa da geçici çözümler getirilmiş. Tamamıyla hayal kırıklığı yaratan Lollipop'a çare bulunmuş. Aslında bunların hepsi, Xperia Z3 için Android 5.0.2 güncellemesi geçici bir çözüm. Lollipop'un ram ve pil sorununa Android 5.1 güncellemesiyle çözüm bulunacak. Sony'de bu güncellemeyle size çare olacak. O güne kadar Xperia Z3 için Android 5.0.2 güncellemesiyle idare edelim.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top