0
Yaptığı indirimle dikkat çeken Valve'in Steam oyun platformu yeni bir indirim dönemine giriyor. Cadılar bayramı için gerçekleştirilecek indirim günlerinden korku oyunlarının önemli indirime girmesi söz konusu. Bununla ilgili bir de tarih verildi. Steam'den neredesye bedavaya oyun almak için 30 Ekim tarihini beklemeniz gerekiyor. 30 Ekim 3 Kasım arasında Steam'de özellikle korku temalı oyunlarda çok önemli indirim olacak. Diğer oyun türlerinde de önemli indirimler olması söz konusu.

Steam indirim günlerde rekorlar kırıyor, önemli satışlar gerçekleştiriyor. Bu indirim zamanı da ziyaret rekoru ve çevrim içi oyuncu rekoru kırması beklenen Steam'den daha da ucuz oyun almak için bazı yöntemler mevcut. Örneğin ülkemizde hizmet veren bir finasnbank kuruluşu olan enpara kartınızla Steam'den yaptığınız alışverişler, 50 liraya kadar %50 indirimli olarak size sunuluyor. Bunun için ilk önce enpara kart bilgilerinizi Steam hesabınıza eklemeli ve sonra o kartla alışveriş yapmalısınız. Yeni ayın başlangıcında 50 Liraya kadar yaptığınız alışverişlerin yarısı yani 25 lira hesabınıza geri iade edilecektir.

Başka oyun platformlarından da aynı günlerde indirim gelmesi bekleniyor. GMG, Humble Bundle gibi oyun şirketleri bu tatil zamanları önemli indirimler yapıyorlar. Bakalım Steam'in yeni indirimleri ne kadar ilgi görecek.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top