0
CAT'in dozer falan ürettiğini biliyoruz. Bununla birlikte sağlam botlarda üretiyor. Belki bir çoğunuzun ayağı kışın CAT marka botlarla ısınıyor. Bu firmadan bir akıllı telefon geleceğini kim bilirdi. CAT şimdi akıllı telefon pazarına girdi ve CAT 850 telefon ile çok iddialı geldi. CAT 850'nin çok önemli bir donanım özelliği yok ama en önemli tarafı çok dayanıklı olması.

CAT 850 akıllı telefon fiziksel olarak dış kuvvetlere, her türlü hasara uygun şekilde üretildi. Telefon 1 metre yükseklikten defalarca düşse bile, zemin ne olursa olsun telefona bir şey olmuyor. CAT 850 ayrıca suya ve toza karşı da dayanıklı.

Telefona baktığımızda arazide, sahada çalışanlar için çok uygun olduğunu görüyoruz. Özellikle inşaat sektörü için uygun bir cihaz olabilir. Bununla birlikte dağcılar ve diğer doğa sporlarıyla ilgilenenler CAT 850 telefonu mutlaka düşünsünler. Ya da ben sağlam bir telefon istiyorum, telefonu sürekli düşürüyorum diyenler için de harika bir alternatif olabilir.

CAT 850 teknik özellikler

Cihazın 4.7inc ekranı bulunuyor. Ekran hd çözünürlükte ve IPS.. Gorilla Glass 3 ile sağlamlaştırılmış. İşlemci olarak Snapdragon 400, 1.2GHz işlemci ile karşımızda. Ayrıca Android 4.4 işletim sistemi var ki bu son model cihazlar için normal bir durum. CAT 850'de 4Gb dahili depolama bulunuyor. Bunu sdkartla geliştirebilirsiniz. Cihazın kamerası ise 8MP. Bu donanm özellikleriyle griş ve orta seviye cihazlar arasında yer alan CAT 850 450 Euro fiyatla satışa çıkacak.
Sağlam telefon, Galaxy S5 Active

CAT 850

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top