0
Şirketler bir bir akıllı saatlerini tanıtıyor veya onlar hakkında bilgi veriyor. En son LG'nin ve Samsung'un IFA 2014'te tanıtacağı akıllı saatleri hakkında haber yapmıştık. Bakınız: “Akıllı saat bolluğu” Şimdi Asus'un akıllı saati Zenwatch ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Gelen bilgilere göre Asus ilk akıllı saati Zenwatch hakkında detaylı bilgi vermek için 3 Eylül'ü bekliyor. Şirketin CEO'sundan edinilen bilgiye göre akıllı saatin adının Zenwatch olacağı kesin.

Asus Zenwatch fiyatı ne olacak?

Focus Taiwan'ın haberine göre CEO Shen, ilk akıllı saatleri olan Zenwatch'un 200$'ın altında olacağını söyledi. Phonearena'nın haberine göre ise Zenwatch, 99$ civarı bir fiyatla satışa çıkıp bizi şaşırtabilir. Ama iyimser fiyatın 150$ civarı olduğunu da söylemek lazım. Satın almayı düşünenler 200$'a kadar kendilerini hazırlasınlar.

Zenwatch çıkış tarihi ne zaman?

Şirketin CEO'su Shen'den alınan bilgilere göre Zenwatch, Ekim ayında piyasada olacak. Elbette şirketin ilk akıllı saati olduğu için bir gecikme veya başka bir aksilik söz konusu olabilir. “İlk elin günahı olmaz” . En kötü ihtimal Asus'un ilk akıllı saati sonbahar bitmeden piyasada olacak.

Zenwatch hakkında diğer detaylar neler?

Asus'tan alınan bilgilerin devamında cihazın Android Wear kullanacağı var. Bildiğiniz gibi Google, akıllı saat gibi giyilebilir teknolojiler için farklı bir işletim sistemi geliştirdi. Android'in daha hafif sürümü diyebileceğimiz Android Wear, Asus'un ilk akıllı saati olan Zenwatch'ta kullanılacak. Görseli inceleyin ve kısa bir video var onuda izleyin. Faydası olur.
Phoenix G1, yeni akıllı telefon


Asus Zenwatch'un fiyatından haber var

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top