0
WhatsApp mobil platformda ücretsiz mesajlaşma uygulamaları arasında en çok kullanılanlardan biri olarak popülerliğinden hiç bir şey kaybetmiyor. Bu popülerlikle sürekli gündeme gelen WhatsApp'ın çalışma prensibi şu şekilde; WhatsApp üzerinden biriyle sohbet etmek istiyorsanız o kişinin WhatsApp'ı kullandığı telefon numarasını bilmelisiniz. Telefon numarasını rehberinize eklediğiniz anda kişi WhatsApp arkadaşlarınızın arasında görülüyor. Peki WhatsApp'ta kullandığınız telefon numarasını nasıl değiştireceksiniz?

WhatsApp'ı kurarken verdiğiniz telefon numaranız değişti mi? Ya da çeşitli nedenlerden (spam, sapık, güvenlik vs.) WhatsApp numaranızı değiştirmek mi istiyorsunuz? O halde aşağıdaki adımları uygulayın ve numaranızı değiştirin.
  • WhatsApp'a giriş yapın.
  • Ayarlar kısmını açın.
  • Hesap ayarları kısmına geçin.
  • Numara değişikliği kısmına tıklayın.
  • Yeni numaranızı yazın ve “İleri” butonuna tıklayın.
Bu aşamadan sonra yeni numaranızı onaylamanız için size mesaj gelecektir. Onay işlemini yaptıktan sonra yeni numaranızla WhatsApp'ı kullanmaya devam edebilirsiniz. Unutmayın yeni numaranıza sahip olmayan kişiler sizinle WhatsApp üzerinden iletişim kuramayacak. Ama siz numaranızı tekrar verdiğiniz insanlar sizinle iletişim kurabilir. Ayrıca yeni numara onay işleminde operatör mesaj ücreti kesebilir.

WhatsApp Numarası Nasıl Değiştirilir?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top