0
Son zamanlarda hızlı bir şekilde oyuna girebildiğiniz ve aksiyona hemen atılabildiğiniz oyunlar son derece moda. Hemen şimdi hiçbir indirme yapmadan devasa bir oyuna adım atmaya ne dersiniz? Bu yazımızda sizler için Red Crucible 2 oyununu tanıtacağız. Oyun Unity 3D oyun motoru ile geliştirildi ve oynayabilmeniz için bilgisayarınızda Unity Player'ın kurulu olması gerekiyor.


Oyuna hızlı bir şekilde kayıt olabiliyorsunuz. Kayıt işleminizi bitirdikten sonra hiç beklemeden kendinizi büyük bir savaşın içinde bulabileceğiniz Red Crucible 2 oyunu, bir çok moda ve haritaya sahip. Kendi içinde kendi zevkinize göre bulabileceğiniz modlar şunlar;

  • Hızlı oyun
  • Oyun tipine göre hızlı oyun.
  • Kendi maçını oluştur.
  • Şuan oynanan maçları görüntüle.

Bu modlardan herhangi biriyle oyuna giriş yaparak aksiyona hemen başlıyorsunuz. Örneğin Quick Match seçeneği sizi oluşturulmuş rastgele bir maça atıyor. Bu maçlarda takım arkadaşlarınızla düşmana karşı amansız bir mücadele veriyorsunuz.

Oyuna giriş yaptığınızda sizden tarafınızı seçmeniz isteniyor. Mavi ya da Kırmızı takımı seçerek oyuna adımınızı atabiliyorsunuz. Şimdi ise oyun içinde harika haberler verelim. Aksiyonun tavan yaptığı oyunda tank ve helikopter dahil bir çok aracı ve silahı kullanmak mümkün.

Oyun içinde kendi karakterinizle fps modunda savaşabileceğiniz gibi bir tank alıp veya bir helikopter alıp onunla da savaşabilirsiniz. Karakterle savaşırken elinize tüfekten roket atara kadar her türlü silahı alabilirsiniz. Yine tankların da dayanıklılıklarının yanında füze ve uçak savar özellikleri mevcut.

Red Crucible 2 oyununa hızlı bir şekilde girebilir ve hızlı bir şekilde oyundan çıkabilirsiniz. Oyun içinden hızlı bir şekilde karakterinizin taşıdığı eşyaları değiştirebilir ve daha güçlü bir asker yaratabilirsiniz. Sadece web tarayıcısı üzerinden oynanan bu aksiyon dolu oyuna başlamak için  Red Crucible 2 sayfamızı ziyaret edin.

Yorum Gönder

 
tic
Top