0
Xiaomi şirketinin geçtiğimiz günlerde tanıttığı ve detaylı fotoğrafları yayınlanan Mi4 isimli telefonu dünyanın en hızlı cihazı olma özelliği gösteriyor. Cihaz daha Çin'de dahi piyasaya çıkmadı, yani genel bir şekilde kullanabilen yok. Fakat özelliklerine baktığımızda donanımları, dünyanın en hızlı cihazının Xiaomi Mi4 olduğunu gösteriyor.

Xiaomi Mi4'te dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci var. Bu işlemci 2.5GHz hızında çalışıyor ve 3Gb ram ile desteklenmiş. İşlemci sorunu yok, ram sorunu yok. Bu telefonuun çalıştıramayacağı herhangi bir uygulama veya oyun yok.

Profesyonel uygulamaları bile rahatlıkla kullanabileceğiniz Xiaomi Mi4, piyasadaki bir çok laptoptan daha hızlı ve daha performanslı bir cihaz gibi duruyor. Tüm bu özelliklerinin ve muhteşem hızının yanında cihazın fiyatının çok yüksek olmasını bekleyebilirsiniz ama öyle değil. Xiaomi şirketi fiyat performans odaklı cihazlar üretiyor. Yani yüksek performans düşük fiyat politikasıyla çalışıyor. Şirketin Mi3 ve Redmi Note gibi cihazlarında bu durumu gördük.

Fiyat performanstan bahsedelim. Gayet kaliteli cihazlar üreten Sony'nin Xperia Z2 cihazında kullanılan donanımlar ve telefonun özellikleri Mi4 ile aynı hatta Mi4'ün işlemci hızı daha yüksek. Xperia Z2'de 2.3GHz hız mevcut. Buna rağmen fiyat konusunda yarı yarıya fark olacağını göreceksiniz. Tasarıma baktığınızda cihazın gayet hoş göründüğünü sizde söyleyeceksiniz. Detaylar ve görseller için kontrol edin;

Xiaomi Mi4 Tanıtıldı

Dünyanın En Hızlı Cep Telefonu Hangisi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top