0
Bir akıllı telefondan ne bekleyebilirsiniz ki? Beklentiniz güzel görünsün, teknolojik ihtiyaçlarınızı karşılasın, fotoğraf çeksin, video çeksin, internete erişimi olsun. Bunları beklersiniz. Quadro 4 bunları yapabileceği en iyi şekilde yapıyor. Detaylara bakalım Quadro 4 daha neler yapabiliyor? 

Bu telefon hakkında söyleyebileceğimiz en önemli şey şarjdan bağımsız bir şekilde yaşayabilmeniz. Birçok telefonda priz ile akraba konumundasınız. Ancak bu telefonun geniş pil kapasitesi sayesinde artık prizi unutmaya başlayacaksınız. 3000 mAh bataryası bulunan telefon en az 3 gün bekleme süresi sunabiliyor. Bu gerçekten çok iyi gün sayısı. Çünkü bir günü çıkartabilen telefon bulmak zor. 

GM Discovery Quadro 4

Telefonda oyun ve eğlence türü alışkanlıklarınıza da yer verebilirsiniz. Çünkü bu telefon 4.5 inç geniş ekranı ve 326 PPI piksel değeri ile size netliği sunabilir. Net görüntü bir telefonda çok önemlidir. Quadro 4 de netliği yakalamayı başarabilmiş. 

GM Discovery Quadro 4

Bu yazımızda sizlere batarya ve ekran değerlerinden bahsettik. Bir sonraki makalemizde de başka özelliklerden bahsedeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin.

GM Discovery Quadro 4

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top