0
Android pazarında kısa zamanda önemli yerlere gelen Sony, şimdi de Windows Phone işletim sistemi üzerinden piyasayı ele geçirme planları yapıyor. Sony tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Windows Phone 8 işletim sistemini artık Sony’de de göreceğiz. 

TechRadar sitesine yapılan resmi açıklamalarda Sony Mobile Avrupa Başkanı Pierre Perron tek işletim sistemi istemiyoruz dedi. Ayrıca Perron, Sony’nin kendini geliştirmek amacıyla diğer Microsoft ve diğer ortaklarla görüşmelerini sürdürdüğünü ifade etti. Sony, yakın zamanda Windows Phone’lu cepleri için daha geniş açıklamalar yapacak. Android’den sonra Windows Phone’lu bir Sony görmek oldukça değişik bir teknolojiyle bizi karşı karşıya bırakacak. 

windows pone 8'li sony xperia

Diğer markalar da bu iş için kolları sıvamaya başladı. Samsung da bu konuda ufak tefek haberleri bizlerle paylaşmıştı. Ancak Sony kadar kesin bir açıklama yapmamıştı. HTC’yi zaten biliyoruz. Uzun zamandır Windows Phone’lu HTC’ler piyasadaki yerini koruyor. Nokia da onların yaptıklarını yapıyor. Android işletim sistemli bir Nokia üretmeyi planlıyor. Bunun haberlerini bu bağlantıda sizlerle daha önce paylaşmıştık. Bu bağlantıda da birkaç Android’li Nokia görsellerini sizlerle paylaşmıştık. Bakalım tüm bu haberler ne zaman gerçekleşecek?

windows pone 8'li sony xperia

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top