0
Warner Bros.'un tanıtımı yaptığı yeni Yüzüklerin Efendisi oyunu Middle-Earth: Shadow Of Mordor çok ilginç bir hikayeyle oyuncuların karşısına çıkacak. Oyun hakkında bir kaç teknik detay verelim. Ne zaman çıkacağı belli olmayan oyunun, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için çok geniş bir yelpazede çıkacağı açıklandı. Bu durum satın almaya büyük katkı yapacaktır.

Middle-Earth: Shadow Of Mordor

Oyunun TPS olacağı açıklanada belirtildi. Yani oyunu 3. kişi bakış açısından oynayacaksınız. Bu yeni nesil oyunların ve son zamanlardaki oyun mantığının bir gereği, popüleritenin etkisinde bir yaklaşım olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Middle-Earth: Shadow Of Mordor bir aksiyon oyunu olduğundan TPS en iyi seçim olacaktır.

Middle-Earth: Shadow Of Mordor

Hikayeden bahsedecek olursak; Hikaye son zamanların popüler filmi olan Hobbit serisiyle Lord Of The Rings arasında geçecek. Talion ismindeki karakterin intikamını konu alacak. Sauron'un ordusu Mordor'a döndüğünde Talion öldürülür. Daha sonra bir ruh tarafından diriltilir ve intikam için Mordor'a yola koyulur. Middle-Earth: Shadow Of Mordor oyunuyla ilgili bir kaç görselde yazımıza ekledik.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top