0
Assassin's Creed 4 Black Flag oyunu bulmaca gibi bölümlere de yer vermiş. Önünüzde bir kapı var. Yine James Kidd denilen kişiyi takip ederken karşınıza çıkacak. Bu kapı tam üç kaylı. Yani kapıyı açmak için üç defa hamle yapmanız gerekecek. Peki, neler yapabilirsiniz? 

assassins-creed-4-black-flag-solve-the-statue-puzzle-bolumu-gecmek

Ortamda bulunan 3 adet büyük kütlelere sahip taş ve bir adet çark bulunuyor. James Kidd ile birlikte bu çarkı çevireceksiniz. Ancak renkleri uyumlu bir şekilde düşünerek çevirin. Renklerden bir tanesi yanlış yere konulmuş. Görselde de gördüğünüz gibi kırmız taş yanlış yere konulmuş. O kırmızı taşı kaldırmak için öncelikle sağ ve sol taraftaki duvarlarda asılı olan beyaz renkte olan taşlara asılacaksınz. Örneğin kırmızı taşı yerinden kaldırmak için sol duvardaki beyaz taşın hizasına geitereceksiniz. Tam orada duracaktır. Daha sonra beyaz taşa tırmanın. Kendi kendine aşağı inecektir. Kırmzıı taş yukarı kalkacaktır. Sonra çarkı çevireceksiniz. Kırmız taşı astığınız zaman çarkı çevirin. Kırmızı renkli yeri kırmızı taşın altına getirin. Bu defa beyaz taş yerine kırmızı raşa asılın. Kırmızı taş aşağı inecektir. İndiği zaman çarkı çevireceksiniz. 3 tane taşı bu şekilde doğru yere yerleştiridğiniz zaman kapı açılacaktır. Her doğru taşı yerleştirdiğinizde kapı bir kademe daha açılacaktır ve siz geçebileceksiniz. 

Bu şekilde AC 4 Black Flag The Statue Puzzle bölümünü geçebilirsiniz. Bizzat bizim çektiğimiz videodan da bölümü nasıl geçeceğinizi izleyebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top