0
IOS 7 bir kaç gün önce yayınlandı ve güncelleştirmeler yapıldı. Bir çok kişi IOS 7'yi harika bulurken bazıları ise çeşitli hatalardan dolayı, güncellemeyi yaptığına pişman oldu. Haberimiz IOS7 güncellemesini yapıp pişman olanlarla ilgili.

Sizde, iPhone'unuzu IOS 7'ye güncelleyip beğenmediyseniz artık çok geç. Bu gün alınan bir kararla IOS 7 güncellemesinden geri dönüş yok. Dün bmyle bir hakkınız vardı; ama Apple geri dönüşlerin artması nedeniyle güncellemeye son verdi.

ios 7

IOS 7 sorunları


Peki insanlar neden IOS 7'den telefonlarını tekrar IOS 6'ya almak istiyor. Bunların en başında performans sorunları geliyor. Özellikle enerji performansında yaşanan düşüler nedeniyle IOS 7'den uzak durulması gerekiyor. Bazı telefonlarda yarım saat enerji farkı varken iPhone 5'te 4 saat pil ömrü yiyen IOS 7 sorunlarıyla birlikte piyasada.

Diğer sorunlardan bir tanesi, çoğu uygulamanın yine IOS 7 için stabil olmaması. Bu hem enerji hemde performans açısından telefonlarınıza işkence çektiren bir durum. Ayrıca yeni bir işletim sistemi olmasından kaynaklı bir çok güvenlik açığınında tespit edildiğini söyleyelim.

Bir çok Apple cihazında özellikle enerjiyi bol bol harcayan IOS 7 bir çok kullanıcıyı kızdırdı. Bu nedenle, yayınlandığından bu yana güncellemeyi yapanlar bir bir geri döndü. Düne kadar gerçekleştirilebilen bu uygulamaya Apple bugün son verdi.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top