0
Apple’ın yeni model akıllı cebi olacak olan İPhone 5S ne zaman çıkacak soruları en çok merak edilen sorular arasındaydı. Apple bu soruya cevap vermiyordu, ancak tanıtım tarihi yakınlaştıkça Apple ufak ufak açıklama yapmaya başladı. En sonunda da İPhone 5S’in ne zaman tanıtılacağını açıkladı! 


Apple’dan gelen bilgilere göre İPhone 5S 10 Eylül tarihinde tanıtılacak. Yapılan açıklama sadece bu tarihi bize bildirdi. Telefonla ilgili hiçbir ayrıntı paylaşılmadı. Bu konuda bilgi veremediğimiz için üzgünüz. Ancak tanıtımdan önce sizinle mutlaka bir şeyler paylaşacağız. Çünkü o zamana kadar bir IOS ürünü saklanamaz. Daha önce de saklanamadı, bundan sonra da saklanamaz. 

Aslına bakarsanız Apple’ın bu defa yeni telefonu İPhone 5S olarak mı yoksa İPhone 6 olarak mı piyasaya çıkartacağı muamma. Ancak Apple’ın geleneklerine bakarsak telefonun İPhone 5S olarak gelme ihtimali yüksek. 

Apple bu telefonla birlikte ucuz İPhone’u da tanıtacak. Bize gelen haberler bu şekilde. En doğrusunu Eylül’ün 10’una yaklaştığımız tarihlerde sizlerle paylaşacağız. Bizi takip etmeyi ihmal etmeyin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top