0
Samsung’un Note serisine ekleyeceği yeni telefonu Note 3’ün ön paneli sızdı. Ön panel bize telefonun nasıl görüneceğini tam olarak gösteriyor. Panelin üst kısımlarında nokta gibi delikleri de görüyoruz. O delikler telefonun sensörlerle donatılacağını gösteriyor. 


İlk etapta Samsung, Note 3’ü 3 farklı prototiple karşımıza çıkardı. Ancak sonrada kullanıcıların tepkisi nedeniyle bire düşürdü. Diğerlerinin ekranları 6 inçe kadar ulaşıyordu. Kullanıcılar sanırım o kadar büyük ekranları kullanmak istemiyorlar. Zaten 6 inçe kadar ulaşırsa tabletle arasında hiçbir fark kalmıyor. Galaxy Mega serisini bilirsiniz. Gerçekten ele alınmaz telefonlar. Ne cebinize koyabilirsiniz, ne de tek elinizle kullanabilirsiniz. Bu nedenle kullanışsız telefonlar. Ancak Note 3, 5.7 inç ekranla geliyor. Bu ekranı da küçümseyemeyiz. Ama daha büyükleri de gelebilirdi. 

Note 3’ün panel kenarları sadece 2.2 mm. Görselden de ölçülen aralığı görüyorsunuz. Note 3, Note 2 ile neredeyse aynı kalıpta. Ancak ekranı ondan daha büyük. İşte bu paneller sayesinde oluyor. Ekranı genişletebilmek için panellerden yararlanılmış. 

Peki, Galaxy Note 3 ne gibi özelliklere sahip olacak? 

Galaxy Note 3’ün özellikklerini Unpacked etkinliğinde daha iyi göreceğiz. Şu an sadece birkaç özelliğini üstün körü sayabileceğim. 2.3 GHz işlemciden, 3 GB RAM’den, Adreno 330 grafik biriminden söz ediliyor. Sizi Galaxy Note 3’ün fotoğraflarıyla baş başa bırakıyorum.





Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top