0
Samsung Galaxy Note 3’ten uzun zamandır görüntü alıyoruz. Telefon sürekli sızıyor. O kadar çok merak ediliyor ki akıllı cep kendini saklayamıyor. 


Yeni sızan fotoğrafda telefonun iç donanımı gösteriliyor. Ancak fotoğrafta flaş yansıması olduğu için pek bir şey sezilemiyor. Ayrıca telefonun batarya kapasitesi de kırmızı renkle kapatılmış. Telefonun batarya kapasitesini göstermek istemeyenler orayı boyamış. Eğer onu da öğrenseydik telefonun şarj performansı hakkında daha çok yorum yapabilirdik. 

Telefonun şekli artık kafamızda oturmuş durumda. Gördüğünüz gibi tam dikdörtgen şekliyle dikkat çekiyor. Ayrıca telefonun 3 farklı modelle piyasaya çıkış yapacağı da gündemi oldukça meşgul ediyor. Galaxy Note 3’ün 3 farklı şekilde piyasaya sürüleceği haberini okumak için bu bağlantıya tıklayın. 

Telefonun 3 GM RAM ile geleceği kesinleşti. Ayrıca 13 MP kamera ile geleceğine de kesin gözüyle bakılıyor. Bunlar elbette çok eksik açıklamalar, ancak tam açıklamaları Samsung’dan 4 Eylül tarihinde alacağız. Bizleri takip etmeye devam edin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top