0
En çok sevilen ve tercih edilen oyunlardan bir tanesi olan Football Manager bu defa yeni bir serisiyle ve dev gibi yeniliklerle geliyor. Söylenenlere göre FM 2014 1000’in üzerinde yeniliklerle gelecek. 

FM 2014’te bulunacak olan birkaç özellik şöyle. Modlar ve özel içerikler için Steam Workshop entegrasyonu, bulut tabanlı oyun kaydetme seçeneği, geliştirilmiş üç boyutlu maç motoru. Bu özellikler 1000 özelliğin içinden alınan birkaç özellik. Ayrıca size sevindirici bir haber daha vereceğim. Oyunun tarihinde bir ilk yaşandı. Bu ilk oyunun Linux işletim sisteminde de oynanabilir hale gelecek olması. Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. FM 2014 bu defa iddialı geliyor. 

FM 2014’ün her gün 50 özelliği açıklanacak. Sports Interactive'in stüdyo yöneticisi Miles Jacobson kendi Twitter hesabından her gün 50 özellik açıklayacak. Buradan Twitter hesabını takip edebilirsiniz. Ayrıca Sports Interactive'in stüdyo yöneticisi Miles Jacobson FM 2014 hakkında bir şeyler söyledi: "Football Manager serisinin gelişimdeki değişmez amacımız, dünyanın neresinde olursanız olun, gerçek dünyadaki futbol menajerliğinin en gerçek ve sarmal simülasyonunu sunmaktır" şeklinde. "Artık, oyuncular nerede olurlarsa olsunlar, bir bilgisayara ulaşabildikleri sürece takımlarının başına geçebilirler ve var olan özelliklere getirilen büyük geliştirmelerin yanı sıra eklenen pek çok yeni özellik ile şimdiye kadar olan en iyi Football Manager tecrübesini yaşayabilirler." 

Oyunun çıkış tarihi hakkında henüz bir açıklama yok. Ancak kısa zaman sonra çıkış tarihinin de ortaya çıkmasını bekliyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top