0
İlk film olan, 2012 yapımı The Hobbit: An Unexpected Journey'den sonra şimdi de serinin ikinci filmi The Hobbit: The Desolation of Smaug filmininde çok ses getireceği kesin. Başroldeki hobbitimiz bu sefer daha tehlikeli ve daha renkli bir maceraya çıkıyor. Bu arada filmin ilk fragmanı yayınlandı.

Geçtiğimiz filmde cücelerle yolculuğa çıkan küçük hobbitimiz Bilbo Baggins'e bu filmde birkaç elf de dahil oluyor. Film Mirkwood ormanındaki zorlu ve renkli mücadeleleri anlatıyor. Tabi filmin ana konusu bu değil. Film ulu ejder Smaug'un saklandığı yeri bulmak için uğraşan hobbitimizle alakalı. Filmde Gandalf bu sefer maceracıları biraz yalnız bırakacak. İşte Hobbit: Smaug'un Viranesi filminin fragmanı...

The Hobbit: The Desolation of Smaug fragman ve bilgiler

Peter Jackson'ın yönettiği filmdeki oyuncular; Martin Freeman , Richard Armitage , Ian McKellen , Cate Blanchett , Evangeline Lilly olarak karşımıza çıkıyor. The Hobbit: The Desolation of Smaug Fragman filminin senaryosu Fran Walsh ve Philippa Boyens'a ait. Yapımcılarsa ise yine Peter Jackson ve Fran Walsh... Film Amerika'da 13 Aralık 2013 tarihinde vizyona giriyor. Sabırsızlıkla filmi bekliyoruz.

The Hobbit: The Desolation of Smaug Trailer



İlgili - IMDB

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top