0
Yahoo ardı ardına gerçekleştirdiği satın almalarla birlikte geleceğine yönelik önemli adımlar atıyor ve sektöre büyük bir geri dönüş yapmanın fırsatını yaratıyor. Geçtiğimiz yıllarda yaşadığı önemli skandallarla gündeme oturmayı başaran Yahoo yeni CEO'su Marissa Mayer ile temiz bir hava yakalamış durumda.

Eski Google çalışanı Marissa Mayer'in Yahoo için önemli işlere imza atacağını, ilk anlaşma yaptıkları zaman bile blogumuzda yer vermiştik. Yahoo şu sıralar bu anlaşmanın meyvelerini topluyor. Geçtiğimiz hafta çok büyük bir adım atıp Tumblr'ı satın alan Yahoo, bu hafta bir sosyal oyun firmasını satın aldı. Çok merak ediyoruz; fakat ödeme ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip değiliz.

PlayerScale'ı satın alan Yahoo, iki yıllık geçmişinde, sosyal, mobil ve masaüstü oyunlarda geliştiricilere, adından da anlaşılacağı üzere ölçeklendirme hizmeti sundu. PlayerScale, Facebook gibi oyunlar için çok önemli sosyal platformların yanında XBLA, AppStore ve Google Play gibi indirilme rekorları kıran uygulamaların sunulduğu platformlarda da hizmet verdi. Dünya çapında 150 milyon kullanıcısı bulunan PlayerScale bu güne kadar geliştiricilerle birlikte sayısız yapımada destek oldu.


Yahoo'nun önünün açık olduğunu söylemek bize mutluluk veriyor. 10Line.net olarak bizde Yahoo hizmetlerinden her webmaster gibi faydalanıyoruz. Yahoo, PlayerScale ile ilgili planlarını açıklamadı; ama bu satın almanın yöneticiler tarafından duyurulduğunuda eklemekte fayda var.

İlgili - PlayerScale

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top