0
Sony şu sıralar çok çalışıyor. Yakın zaman önce açıkladığı kar son yıllarda nadir görünen durumlardandı. Demek ki Sony bu duruma gelmek için çok uğraşmış dedik ve dediklerimizde doğru çıktı. Sony, ardı ardına yeni telefonları piyasaya sürecek. Şimdilik telefonları hakkında internete sızan bilgiler ve tanıtımlar bulunuyor. Bu telefonlar, Xperia A, Xperia ZR sadece bizim bildiklerimiz. Bunlara şimdi de Gaga kod adlı Xperia UL katılıyor.


Sony Xperia UL Özellikleri

  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 600 yonga seti
  • Ekran: 5” ve fazlası, full HD
  • Ram: 2Gb
  • Hafıza: 32Gb dahili depolama
  • Pil: 2300mAh

Teknik detaylara bakacak olursak, Xperia Z ile yarışacak bir model değil; fakat fiyat olarakta uygun olacak ve kendi kullanıcılarını bulacaktır. Sony'nin amiral gemisi Xperia Z'nin yerini uzun süredir üzerinde fikir yürütülen Xperia i1 Honami olacağı konuşuluyor.


Bunlar sadece internete sızan bilgi ve fotoğraflar. Sony'den gelen resmi bir açıklama yok. Telefonun ne zaman piyasada olacağı bilinmemekle birlikte Sony'nin bu yılın 3. çeyreğinde telefonu piyasaya sürmesi bekleniyor.

Güncelleme:

Sony Xperia UL'u resmen duyurdu. Telefonla ilgili birde video yayınlandı. Telefonun şimdilik "KDDI" satılacağı, yakın zaman içinde de "Global Sürüm"ünün piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Telefon 25 Mayıs'ta raflarda olacak...

Sony Xperia UL Tanıtım Videosu



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top