0

Samsung resmi Twitter hesabından Galaxy SIV'e ait bir görseli paylaştı. Telefonun neye benzediğini bu görsel sayesinde görebilirsiniz. Son zamanların en çok konuşulan ve beklenen telefonu Samsgun'un yeni amiral gemisi Galaxy SIV bildiğiniz gibi saatler sonra çok büyük bir etkinlikle tanıtılacak. Unpacked 2013 etkinliğinde Galaxy SIV'ün bütün özellikleriyle birlikte kendisinide göreceğiz. Bu tanıtımdan önce şirket bir görseller çok heyecenlı bekleyenlerini biraz sakinleştirmeye çalıştı.

Samsung şirketinin resmi Twitter hesabından yayınlanan görselle birlikte geri sayımın bitimine çok az kaldığı vurgulanan paylaşımda meraklı bekleyenlerin heyecanı bir nebze olsun dindirilmiş durumda.

Bu güne kadar Samsung ile ilgili resmi çok az açıklama yapıldı. Bunlardan biri de elbette yakın zaman önce yayınlanan reklam videosudur. Video aslında bu etkinliğin tanıtım videosu. Bakalım neredeyse birkaç saat sonra yapılacak olan tanıtımda en çok konuşulan telefonlardan biri olan Galaxy SIV nasıl tepki görecek.



Yorum Gönder

 
tic
Top