0
Galaxy S4’ten yeni fotoğraflar geldi, ancak fotoğraflar karanlık ve bulanık. Galaxy S4’ten geldiği söyleniyor, ancak fotoğraflar çok karanlık olduğu için bundan pek emin olamıyoruz. 
Galaxy S4 14 Mart’ta karşımıza çıkacak. Ancak sizler de bizler gibi çok merak ediyorsunuz. Her yeni telefonda böyle olur. Ancak her markada değil. Hatta her modelde de değil. Bazı markaların modelleri bu şekilde kıymetli olur ve çok merak ederiz. Merakı da hak ediyorlar. Çünkü muhteşem şeyler yapabilen cihazlar her zaman dikkat çeker. 

Galaxy S4 mü yoksa başka bir cihaz mı diye şüphe duyduğumuz fotoğraflar gerçekten Galaxy S4’e ait olabilir. Çünkü ekranda Galaxy S4 yazısı dikkatimizi çekiyor. Bunun yanında telefonun model kodu da var. Ayrıca Samsung Galaxy S3’ün tam tersi bu cihaz daha köşeli bir yapıya sahip. Bu nedenle Galaxy S4 olma ihtimali yüksek. 

Tüm bu meraklarımız yakın zaman sonra giderilecek. 12 gün sonra Galaxy S4’ün tanıtımı yapılacak ve bu fotoğraftaki cihazın doğru mu yoksa yanlış mı haberleri bizlere getirdiğini anlayacağız.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top