0

Apple, Samsung, LG akıllı saat üretiminde rekabet içinde olan firmalar olsun köklü bir saat üretimi geçmişi olan Casio kendine yakışanı yaptı ve ilk akıllı saati üretti. Teknolojik olarak çok büyük yenilikler getirmesede telefonlarınızla uyumlu çalışan bu saat size büyük kolaylıklar getirecek gibi.


Casio'nun ürettiği akıllı saat şimdilik sadece iPhone ile uyumlu şekilde çalışıyor. İphone'unuza gelen bildirimleri size gösteren bu akıllı saat bluetooth sayesinde iPhone'unuzu kontrol etmenize olanak tanıyor. Gelen mesajları, aramaları size bildirim olarak gösteren akıllı saat ayrıca telefonunuzun alarmını ayarlamanıza olanak tanıyor.

Titreşim özelliği Casio'nun akıllı saatini çok kullanışlı yapıyor. Kolunuzuda titreyen saat hiçbirşeyi kaçırmamanıza yardımcı oluyor. Şimdi geldi sıra en önemli özelliğe. Casio'nun akıllı saati sayesinde akıllı telefonuzu hemen bulabiliyorsunuz. Nereye koyduğunuzu bulamadığınız akıllı telefonuzu saatiniz bulacak. Yakın zaman içinde diğer platformların akıllı telefonlarında da kullanılabilecek bu akıllı saat diğer şirketlerin önüe geçmiş gibi görünüyor.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top