0

Uzun zamandır hakkında bir çok söylenti çıkan HTC M7 diye bildiğimiz HTC One bugün yapılan resmi bir toplantı ile bütün ilgililere tanıtıldı. HTC'nin yeni telefonu diğer telefonların özelliklerini geride bıraktı ve ilgilerin odağı oldu. Peki satışlarda aynı ilgiyi fiyatıyla görebilecek mi? Şimdi HTC One'dan detaylar verelim.

İlk önce bahsetmemiz gereken bizce kamera özellikleri. Çünkü daha kısa zaman önce verdiği ipuçlarıyla HTC yeni amiral gemisinin görüntü alma açısında çok büyük bir ilerleme kaydettiğini herkese açıkladı diyebiliriz. Yüksek çözünürlüklü ekranı ile şu an piyasadaki en kaliteli telefonlardan biri diyebiliriz. Ultra Pixel teknolojisiyle donatılmış kamera ışığın çok düşük olduğu ortamlarda bile harika görüntüler ortaya çıkarabiliyor ve insanılmaz bir görsel şöel sunuyor. HTC'nin açıklamalarına göre HTC One'ın kamerası 3 kat daha iyi ışık alabiliyor.


En önemli diğer özelliği ise 2.300mAh 'lık pili sanırız. Bu kadar özelliğe dayanabilecek güçte yapıldığını söyleyebiliriz. Ekran Gorilla Glass 2 ile korunuyor ve LCD 3 teknolojisine sahip. Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 işlemci 1.70 GHz hızında çalışıyor ve bu özelliği ile de dudak ısırtıyor. Çihazın ayrıca 2 GB'lık RAM'e sahip olması gelişmiş diğer özelliklerinden biri.



HTC One Çıkış Tarihi

Bu gelişmiş özelliklere sahip HTC One ülkemizde Mart ayında GSM operatörleriyle birlikte satışa çıkacak. Eğer yakın zaman içinde telefon almayı planlıyorsanız bunu beklemenizi tavsiye ediyoruz.  

Yorum Gönder

 
tic
Top