0
Apple Amerika’nın San Fransisco kentinde düzenlediği toplantıda IPhone 5’in Türkiye’ye ne zaman geleceğini açıkladı. Aslında pek bir şey açıklanmadı. Açıklanan şey IPhone 5’in Türkiye’ye ne zaman geleceği belli olmadığı. 

Dünyanın en ince akıllı telefonu unvanına sahip olan IPhone 5, Türkiye’de henüz satışa sunulmazken, satışa sunulacağı ülkelerin listesi şöyle: ABD, Avustralya, Kanada, Fransa, Almanya, Hong Kong, Japonya, Singapur ve İngiltere. Bu ülkelerde 21 Eylülde satışa sunulacak olan IPhone 5 dilerim en kısa zamanda Türkiye’de satışa sunulur. Sunulsun ki IPhone 5’i yakından inceleme fırsatı bulabilelim. 

Az önce saydığım ülkelerde 21 Eylül’de satışa sunulacak IPhone 5, bu ülkelerde satışa sunulduktan 1 hafta sonra, yani 28 Eylülde 22 ülkede daha satışa sunulacak. Sonradan satışa sunulacak 22 ülke arasında Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Macaristan, İrlanda, İtalya, Liechtenstein,Litvanya, Lüksemburg, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç ve İsviçre ülkeleri var. 
IPhone 5’in ABD’deki fiyatlarından da bahsedilen toplantıda fiyatlar şöyle belirtildi. IPhone 5’in 16 GB’lık versiyonu 199 dolar, 32 GB’lık versiyonuna 299 dolar, 64 GB’lık versiyonuna 399 dolar olacağı söylendi.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top