0

Yakın zaman önce Facebook'un Dillere Destan Yeni Reklam Modeli yazımızla duyurduğumuz uygulama şu sıralar ülkemiz içinde uygulamaya geçmiş görünüyor. Bu testin bir parçası olabilir. Uygulamada resimlerde de gördüğünüz gibi Paylaş butonunun yanında Öne Çıkar butonu yer alıyor.



Uygulamanın ayrıntılarında “ Artık arkadaşlarının kaçırmayacağından emin olmak için önemli haberlerini öne çıkartabilirsin “ şeklinde bir bilgilendirme yer alıyor. Sürekli yeni gelir modelleriyle gelirlerini arttırmaya çalışan Facebook bildiğiniz gibi bir çok uygulamasıyla tepkide çekmişti.


Öne Çıkar uygulaması çok uzun zamandır yapılan ama Facebook’un yaptığı Facebook paralı olmayacak herkes özgür bir şekilde Facebook’u ücretsiz kullanabilecek açıklamasından sonra görmediğimiz Facebook Paralı Oluyor dedikoduları kısmen gerçek olmuşa benziyor.


Yaptığınız paylaşımların bütün arkadaşlarınız tarafından görünmemesi uzun süredir uygulanan bir politika. Bu yöntemle ilgili insanları iletişimde ön plana çıkartmayı amaçlayan Facebook şimdilerde bu uygulama üstünden para kazanacak gibi. Eğer bir paylaşımınızı bütün arkadaşlarınız tarafından görünmesini istiyorsanız para ödemeniz gerekecek.

Yorum Gönder

 
tic
Top