0
Sosyal medya mecraları son yıllarda neredeyse her internet kullanıcısının vazgeçilmesi olmuş durumda. Yaşadığımız pandemi sürecinde de gerek ürün satan ticari işletmelerin gerekse bireysel kullanıcıların en çok vakit geçirdiği sanal ortamlar sosyal medya platformları.




Bu sosyal medya mecralarının en popüler olanlarından biri de kuşkusuz instagram. Hatta kullanıcılar daha fazla takipçi edinmeyi neredeyse bir prestij göstergesi olarak görüyor. Durum böyle olunca yine internet ortamında bot kullanıcıların illagal şekilde instagram hesabınızı takip etmenizi sağlayan bir çok servis türemiş bulunuyor. Bu web siteleri tamamen kullanıcıyı aldatma mantığı ile para kazanıyor.

Geçtiğimiz günlerde denediğimiz bu servislerden biri de sosyalbayin.com. Bu web sitesi sizden para talep ederek instagram hesabınıza binlerce Türk ve gerçek takipçi ekleyeceğini vaad ediyor.

Ancak denememiz sırasında gördük ki test hesabınıza eklediği tüm kullanıcılar neredeyse bot hesaplar ve Hintli kullanıcılardan oluşuyor. sosyalmedyan.com web sitesine bu durumu ilettiğimizde ise tahmin edeceğiniz gibi umursamaz ve olumsuz yanıtlar aldık.

sosyalmedyan.com gibi bu tür sitelerden uzak durmanızı tavsiye ediyoruz. Bu gibi site ve platformlar instagram hesabınıza yarardan çok zarar vermektedir. Ayrıca ödediğiniz para da tamamen çöpe gitmekte ve asla instagram hesabınıza bir yarar sağlamamaktadır.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top