0
iOS Cihazınıza Petzimo Mobil Uygulamasını İndirerek Pet Shop Alışverişi Yapabilirsiniz

E-ticaret sektöründe yoğun ilgi gören pet shop ürünleri gerek taşıma kolaylığı gerekse ücretsiz kargo avantajı ile genellikle sanal mağazalardan satın alınıyor. Evcil hayvan sahipleri için  Pet shop malzemelerini bir araya getiren, kolay ve güvenli alışverişlere olanak sağlayan Petzimo.com web siteden yapılan alışverişlerin yanında iOS mobil uygulamasıyla da güvenilir ve hızlı alışveriş imkanı sunuyor.



Online pet shop alışveriş sitesi Petzimo.com’da yer alan tüm ürünlere iOS mobil uygulamasıyla da hızlı bir şekilde erişilebiliyor. Eğer iOS işletim sistemine sahip bir telefon ya da tablet kullanıyorsanız, https://itunes.apple.com/tr/app/petzimo/id1102417919 linkine tıklayarak Petzimo iOS mobil uygulaması indirilebilirsiniz. iOS cihazınıza indireceğiniz uygulamayla, evcil hayvanlarınızın tüm ihtiyaçlarını karşılayabilir, mobil uygulamalara özel kampanyalardan da yararlanabilirsiniz.

Petzimo iOS mobil uygulamasında Petzimo.com internet sitesindeki tüm ürünler görüntülenebiliyor. Uygulamanın kategori sayfasında; kuru ve yaş mama çeşitleri, ödüller, besin takviyeleri, mama ve su kapları, pire ve parazit koruma ürünleri, bakım ürünleri, temizlik ürünleri, aksesuarlar, taşıma çantası, tasmalar, oyuncaklar, yuvalar, tuvalet ürünleri, evcil hayvan kapıları, kuşlar için kraker ve aksesuar çeşitleri, kemirgen yemleri ve aksesuarları ayrı ayrı görüntüleyerek, evcil hayvanınız için hızlı bir alışveriş yapabilirsiniz.

Petzimo iOS Mobil Uygulaması üzerinden alışveriş

iOS uygulama üzerinden kullanıcı adı ve şifre ile girişi yapıldıktan sonra ürünleri “Sepete Ekle” seçeneğine tıklayarak alışveriş sepetinize atabilirsiniz.. Sepetteki ürünleri “Sepetim” başlığı altında görüntüleyebilirsiniz. “Sepetim” sayfasındaki “Satın Al” seçeneğine tıklayarak önce adres ekleyip, ardından ödeme seçeneğini işaretleyerek siparişinizi onaylayabilirsiniz. Petzimo iOS uygulamasında da Petzimo.com web sitesindeki alışverişlerde de olduğu gibi online kredi kartı, havale ve kapıda nakit ya da kredi kartı gibi ödeme seçeneklerinden birini kullanabilirsiniz.

Petzimo’nun sadece iOS cihazlara özel bir mobil uygulaması bulunmuyor. Eğer telefon ya da tabletiniz Android işletim sistemini kullanıyorsa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tmoblabs.tappz.petzimo bağlantı adresine tıklayarak Petzimo Android mobil uygulamasını indirerek mobil alışverişinizi yapabilirsiniz

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top