0
Türkiye’de e-ticaret hacmi gün geçtikçe artıyor. Dikey kategoride de bu artışın olması ve kadın girişimcilerin bu konuya ilgisi, internetten alışveriş yapan kadınlar için farklı seçenekler oluşmasını sağlıyor.

Bir kadın girişimci olan Emine Çetin tarafından hayata geçirilen web sitesinde birbirinden şık modeller şıklığına önem veren kadınların oldukça ilgisini çekiyor. Sitenin sunduğu ürünlerde en titiz davrandığı nokta; sunulan ürünlerde kalite kadar işçiliğe de önem vermesi.

Kendi birikimleri ile yatırım almadan bir startup olarak yola çıkan Emine Çetin, Miss Ageless'da şu an üretim yapılmadığını belirtiyor. Satışa sunulacak ürünler, kaliteli üretim yapan takı üreticilerinden günün trendleri takip edilerek seçiliyor. Seçilen ürünlerin adları belirleniyor ve fotoğraf çekimleri yapılıyor. Üreticilerden alınan gümüş takılar bu şekilde Miss Ageless markalı gümüş takı ve aksesuarlara dönüşmekte.

Missageless.com.tr adresinde yayında olan web sitesi, IdeaSoft e-ticaret yazılımı alt yapısı ile hazırlanmış. E-ticaret yapacak startuplar için önemli unsurlardan biri olan e-ticaret yazılımı, hostingi ve bakımı oldukça uygun bir maliyetle profesyonelce çözülmüş. 14.000'den fazla takipçisi olan Instagram hesabı ve tüm sosyal medya hesapları yine Miss Ageless ekibi tarafından yönetilmekte. Miss Ageless ekibi tarafından yönetilen sitenin SEO çalışmaları ise, Netpoint Digital tarafından yapılıyor.

Mobil cihaz kullanım oranının oldukça fazla olduğu gerçeğinden yola çıkan Miss Ageless, mobile özel arayüz tasarımını yapmayı ihmal etmemiş.

Missageless.com.tr’nin sitesine girdiğinizde her bir ürün çeşidi için ayrı bir kategori bölümü altında inceleyebiliyor, böylelikle hem modeller hakkında fikir sahibi oluyor hem de ürünlerin fiyatlarını görüntüleyebiliyorsunuz. Kategoriler arasında bulunan gümüş kolye bölümünde birbirinden göz alıcı baget taşlı kolye, elmas modeli kolye, nazar boncuklu kolye gibi farklı kolye modelleri, gümüş yüzük kategorisinde ise eklem ucu yüzük, taşlı, taşsız, turkuaz taşlı yüzük modelleri bulunuyor.

Gümüş bileklik kategorisine girdiğinizde, her zevke hitap eden gümüş bileklik modelleri ve bilezik modelleri mevcut. Taşlı bileklik modelleri, taşsız bileklik modelleri, ayarlanabilen bileklik modelleri, esneyebilen bileklik modelleri, bilezik modelleri, baget taşlı bilezik modelleri, kalp taşlı bilezik modelleri arasından seçim yapabiliyorsunuz.

Sitede bulunan takı kategorileri bunlarla da sınırlı değil. Gümüş şahmeran kategorisinde çiçek şahmeran, kalp ritmi şahmeran, sıra taşlı şahmeran gibi farklı gümüş şahmeran modelleri yanı sıra halhalların ve  gümüş çanta aksesuar modellerinin bulunduğu kategoriler de var.
www.missageless.com.tr’da alışveriş yaparken, site güvenli bir ödeme alt yapısına sahip olduğu için  güvenli bir şekilde kredi kartınızı kullanabiliyorsunuz. Bütçenizi bir anda, tek ödeme yaparak sıkıştırmak istemiyorsanız, kredi kartına uygulanan 5 taksit avantajından da faydalanabiliyorsunuz. Siteyi devamlı takip etmenizi öneririz çünkü site kısa süre içerisinde kadınlara özel bir moda sitesi haline dönüşmeyi de hedefliyor. 
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top