0
Samsung’un 21 Şubat 2016’da MWC 2016 kongresinde tanıtacağı modeli Galaxy S7 su geçirmez olacak. Sony modelleriyle ünlenen su geçirmezlik özelliği farklı markalara da yayılmaya başladı. Bakalım Samsung S7 modeline bu özelliği başarılı bir şekilde uygulayabilecek mi? 


Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S7 hakkında yayınlanan bir video ile su geçirmez olacağı kesinlik kazandı. Daha tanıtımı yapılmadan önce birçok özelliğini yayınlanan videolardan gördüğümüz S7’nin su geçirmezlik özelliğini de son yayınlanan videolardan birinden gördük. Videoda bu özelliği cihazda yer alacağı açık bir şekilde belirtiliyor. 21 Şubat Pazar günü neyin ne olduğunu daha iyi göreceğiz. 

Ayrınca Galaxy S7’de kablosuz şarj özelliği de olacak. Satın alacağınız ayrı bir aparatla kablosuz şarj etme özelliğine sahip olacaksınız. Avuç içi gibi oval bir şarj cihazının üzerine telefonu yerleştirdiğiniz zaman telefon şarj olmaya başlayacak. Bu durum su geçirmeyen cihazlar için çok iyi bir durum. Çünkü sürekli vakumlu kapakları açıp su geçmesini önleyen plastiklerin özelliklerini yitirmesini istemeyiz. 

Sizleri Samsung’un yayınladığı video ile baş başa bırakıyoruz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top