0
Geçtiğimiz günlerde iOS cihazların yanı sıra PC, Mac, Android, Apple Watch ve Apple TV platformları için yayınlanan Apple Music uygulamasını bilgisayarınızda kullanıyorken o uygulamayı iPhone’unuzdan kontrol edebileceğinizi biliyor muydunuz? Bu başlığımızda bunu nasıl yapacağınızı anlatacağız. 
  • Öncelikle Apple Music üyeliğiniz hangi Apple ID’inize tanımlıysa PC’nizdeki iTunes uygulamasına giriş yapmanız gerekiyor. 
  • Ardından iPhone cihazınıza App Store’dan Remote uygulamasını indirin. Remote uygulamasını indirmek için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. 
  • Bundan sonra iPhone’a yüklediğiniz remote uygulamasını açın. Ardından da PC’nizden iTunes uygulamasını çalıştırın. Remote uygulamasından “aygıt ekle” deyin. 
  • Bu kısımda iTunes’da remote uyarısı belirecek. Ardından iTunes üzerinden remote butonuna tıklayın. Bundan sonra iPhone’unuzun ekranında yer alan kodu PC’ye girin. 
  • Bağlantı sağlanacaktır. Bağlantı sağlandıktan sonra müziklerinizi başlatıp durdurma, ileri geri yapma, ses verip azaltma gibi işlevleri yapabilirsiniz. 
Kontrol işlemi bundan ibarettir. Her şey tamam da şaşırdığım şu. Apple yavaş yavaş işletim sistemi ve uygulamalarını farklı sistemlere açmaya başlıyor. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top