1
Dünyaca ünlü ve ülkemizde de çok rağbet gören oyun platformu Origin, zaman zaman kullanıcılarına hediye olarak sunduğu ücretsiz oyunlar ile tanınıyor.Oyun dünyasının en  büyük isimlerinden Electronic Arts tarafından geliştirilen Origin, öncelikle kullandığı arayüzü yüzü Türkçe yapacak.Daha sonra ise oyun satışlarının da TL ile yapılması mümkün olacak.




Şu anda sadece belirli ülkeler ve para birimlerini destekleyen Origin'in, Türkiye ve diğer ülkelerdeki oyuncuların satın alma istatistikleri karşısında böyle bir karar aldığı belirtiliyor.

Ayrıca en yakın rakibi Steam'in geçtiğimiz yıllarda oyun ve dlc satın alımlarında  TL kullanımına olanak tanıması, Origin'i bu konuda harekete geçiren en büyük etkenlerden biri oldu.

Bu durum karşısında ise Steam'in de her ay kullanıcılarına ücretsiz bir oyun hediye etmesi gündemde.Elektronik ortamda yapılan bu oyun pazarlama savaşları en çok oyuncuların işine yarayacak gibi gözüküyor.Tabiiki artan satışlar nedeniylede daha kaliteli ve belki daha çok Türkçe destekli oyunlar bizleri bekliyor olacak.






Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Güzel konu. Değerli paylaşımınızdan dolayı teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil

 
tic
Top