0
Teknoloji ilerledikçe nimetlerinden daha fazla faydalanabiliyoruz. Şimdi de kalemle yazdığımız defteri mikrodalga fırına koyduğumuz zaman siliniyor. Bu defterin daha birçok özelliği bulunuyor. Detaylar haberimizde. 


Rocketbook Wave adındaki defterler 2 farklı şekilde piyasaya sürüldü. Bu defterlerden biri 21, diğer ise 24 cm. bu defterlere yazı yazıyorsunuz ve defter dolduğu zaman ve içindeki bilgilerin bir önemi kalmadığında mikrodalga fırına koyuyorsunuz. 60 derece sıcaklıkta yazılar siliniyor. Bu defterin bir özelliği daha var. Bu özellik daha çok hoşunuza gidecek. Birçok kişinin etkin olarak kullanabileceği özellik çok işlevsel. 


Deftere yazdıklarınız veya çizdikleriniz aynı zamanda hatta anında akıllı cihazınıza senkronize oluyor. Çizimlerinizin telefonunuza yüksek çözünürlükte kaydolması çok güzel bir özellik değil mi sizce de? Ayrıca defterin tüm sayfalarında Dropbox, Evernote, Google Docs, OneNote, Apple ve E-posta linkleri bulunuyor. O butonlara dokunduğunuz zaman dokunduğunuz butonun hesabına kaydoluyor. 

Bu muhteşem deftere sahip olmak istemez misiniz?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top