0
Yılların esfsane filmi Transformers’daki karakter Optimus Prime’ın şekil değiştirerek dönüştüğü tır ve yardımcısı Bumblebee’nin dönüştüğü Chevrolet Camaro satılığa çıkartılıyor. Açık arttırmayla satılacak olan araçları otomobil müzayedecisi Barret-Jackson, 300 bin kişinin önünde ve televizyonları başında olan 5.5 milyon insanın karşısında yapacak. 


Kullanmaya kıyamayacağınız araçlar film için adeta özene bezene yapılmış. Alevlerden oluşan tasarımıyla dikkat çeken Optimus alüminyum kaplama tampona sahip. Ayrıca parlak renkte kocaman egzozlara sahip olan tırın deposu da sanki hiç yakıt konmamış gibi. Bu tırı kullanırsanız bu parlaklıktan eser kalır mı? Bilemiyorum. Bumblebee’ye gelince o da özenle hazırlanmış bir araç olarak satışa çıkacak. Filmdeki hallerini aratmayacak şekilde satılacak olan araç 1967 model. Güçlendirilmiş motora da sahip olan Camaro acaba kaç paraya satılacak? 


Koleksiyonlara ve nadir bulunan parçalara meraklı olan zenginler açık arttırmada fiyatları oldukça yükselteceğe benziyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top