0
Android cihazlar için yeni bir Facebook uygulaması geldi. Folio for Facebook adıyla gelen bu uygulama Google Play’deki yerini aldı. Folio for Facebook ile ilgili detayları haberimizden alabilirsiniz. 


Bildiğiniz gibi Facebook sık sık güncelleme alır, ancak aldığı güncellemeler fayda etmiyormuş gibi durur. Hala Facebook Anroid’de kasmaya devam eder. iOS’ta kullansanız tadından yenmez. Yağ gibi kayar. Android cihazlar çok fazla olduğu için stabilitede karışıklıklar yaşanıyor. Facebook uygulamasını yapanlar da neye göre yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Ancak bu işi farklı bir Facebook uygulamasıyla çözebilirsiniz. Facebook, bu stabilite sorununu çözene kadar farklı programlar aracılığıyla Facebook’a takılabilir ve akıcı bir şekilde dolaşabilirsiniz. İşte, Folio for Facebook az önce bahsettiklerim hakkında size yardımcı olacak. 

Folio for Facebook farklı temalarıyla ve stabilitesiyle dikkat çekiyor. Eğer Facebook mavisinden sıkıldıysanız bunu deneyebilirsiniz. Daha birçok kısa yol ve kolay kullanım sunan Folio for Facebook’u hemen ücretsiz indirip deneyebilirsiniz. Folio for Facebook’u indirmek için bu bağlantıdan faydalanabilirsiniz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top