0
Bir akıllı telefondan beklenen nedir? Çelikten olup yere düştüğünde çizik bile almaması mı? Eğer beklenen buysa bunu yaptılar! 


Motorola’dan süper dayanıklı bir akıllı cep geldi. Telefon 275 metre yükseklikten aşağı bırakıldı. Ancak telefon hala çalışmaya devam etti. Bu yazdığıma inanmayacaksınız ama, ekranı bile kırılmadı. Telefonda oluşan tek hasar yere çakıldığı taraf ezildi. Hafif kabarma yaptı. E o kadar da olsun değil mi? 275 metre yükseklik az değil. Eğer piyasada bulunan herhangi bir telefondan birini o yükseklikten atsanız neler olurdu? Hiç tereddütsüz ben size cevap vereyim. Telefon kullanılmaz hale gelirdi. Parçalarını sağdan soldan toplardık. Ancak Motorola gerçekten çok sağlam bir cihaz yapmış. Siz kullanırken 275 metreden telefonu düşürme ihtimaliniz binde bir olduğuna göre telefonunuz elinizde düştüğünde hiçbir şey olmayacaktır. Ufak tefek çiziklerle atlatacaksınız. 

Motorola’yı bu sağlam cihazı piyasaya sürdüğü için tebrik ediyor diğer markalara örnek olmasını diliyorum. Bu müthiş sağlamlık testini görmek isteyenler için aşağıya video da yerleştiriyorum. İyi seyirler.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top