0
Sony son hız çalışmalarına devam ediyor. Akıllı cihaz pazarından çekilecek haberlerinin ardından sanki inatla daha da çok çalışmaya başlamış olan Sony şimdi de Z6 modeli için hazırlıklar yapmaya başladı. 


Geçtiğimiz günlerde Z5 modelini ülkemizde de satışa sunan Sony oldukça iyi özelliklerle donattığı cihazını büyük umutlarla pazara sürdü. Henüz yeni sayılan cihaz bakalım ilerleyen zamanlarda Sony’e ne kazandıracak? Peki, Z6 hakkında henüz Z5 yeni çıkmışken ne gibi haberler gelmiş olabilir? 

Öncelikle çıkış tarihi ile ilgili dedikodulara değinelim. 2016 yılının ikinci yarısında piyasaya sürülmesi beklenen cihazın bazı özellikleri hakkında da dedikodular yok değil. Sony, Z6 cihazında Force Touch benzeri bir özelliğe yer verecek. Yani 3 boyutlu hassasiyet sunan bir ekranla gelecek. Tıpkı geçtiğimiz günlerde haberi çıkan elmayı Apple ürünü olan iPhone 6S ile tartma haberindeki gibi tartma işlemlerini siz de yapabileceksiniz. 

Ayrıca cihazda 2K ekran ve Snapdragon 820 işlemci olacak. Henüz Sony tarafından yapılan bir açıklama olmasa da mobipicker sitesinde sızdırılan haberlerin gerçeklik payı bulunuyor. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top