0
Bugünlerin en popüler teknoloji haberlerini biri olan Adnroid 6.0 haberlerini vermeye devam ediyoruz. Samsung geçtiğimiz günlerde Android 6.0 güncellemesini hangi cihazlara vereceğini duyurmuştu. Bu defa da hangi cihaza ne zaman vereceğini açıkladı. Detaylar haberimizin devamında. 



Samsung bu defa güncelleme konusunda LG’nin gerisinde kaldı. LG firması G4 için güncelleme vermeye başladı. Ancak Samsung hala vermeye çalışıyor. Herhangi bir girişimde bulunmadı. Taki bizlere bu haber gelinceye kadar. 


Galaxy Note 5 ve S6 Edge+ Android 6.0 Marshmallow güncellemesini ne zaman alacaklar? 

Samsung yukarıda adı geçen modeller için güncellemeyi Aralık 2015 tarihinde vermeyi düşünüyor. 

Galaxy S6 ve S6 Edge Android 6.0 Marshmallow güncellemesini ne zaman alacak? 

Yukarıda adı geçen modeller ise Ocak 2016’da olacak. Bu modeller LG G4 ile eş değer sayılabilir. Ancak güncellemeyi iki ay sonra alacaklar. 

Galaxy Note 4 ve Note Edge Android 6.0 Marshmallow güncellemesini ne zaman alacak? 

Bu cihazlar Android 6.0 güncellemesini Şubat 2016 tarihinde alacaklar. Oldukça uzak bir tarih. Bu tür cihazların güncellemeyi bu ana kadar almış olmaları gerekirdi. 

Galaxy S5, Alpha, A8, A7, A5, A3, E7 ve E5 Android 6.0 güncellemesini ne zaman alacak? 

Bu cihazlar Mayıs 2016 tarihinde güncelleme alacaklar. Bakın listedeki S5’i görüyorsunuz. G3’ün ne zaman güncelleme alacağını dün sizlerle sitemizde paylaşmıştık. G3 önümüzdeki ay dünya çapında Android 6.0’ı almaya başlayacak. Ancak S5 tam yarım yıl sonra güncelleme alacak. Samsung’un güncelleme performansının düştüğünü görüyoruz. 

Samsung’un performansını daha da arttırması gerekiyor. Acaba Samsung bunu bir politika haline getirmiş olabilir mi? Yeni cihazlara daha çok yüklenmek için güncelleme konusunda sıkıntı çıkartmaya başlıyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top