0
Facebook’un son zamanlarda kendini geliştirdiğiyle ilgili haberleri alıyorsunuzdur. Peki, eklenenlere hiç baktınız mı? İlginç şeyler eklenmiş. Facebook gerçekten bu işe önem veriyor. 


Facebook’a son zamanlarda eklenenlerden bir tanesi de Facebook hesap varisi. Ayarlardan ulaşabileceğiniz hesap varisi nedir, ne için kullanılır? Yazımızda bunlardan bahsedeceğiz. Kısaca varis denince aklınıza gelenlerden söz etmeye başlayalım. Örneğin dedenizin tek varisi siz misiniz? Eğer sizseniz tüm mal varlığı size kalacak demektir. O malları kullanma hakkı size veriliyor. İşte Facebook hesap varisi de hesabı kullanma ile alakalı bir durum. 

Facebook hesap varisi nedir? 

Hesap varisini hesabın sahibi belirler. Belirlediği kişi o hesap ile ilgili bir takım haklara sahip olur. Örneğin hesabın sahibine bir şey olduğu zaman varis olan kişi başına bir şey gelen kişinin hesabını kullanabilir ve zaman tünelindekileri yedek alabilir. Bilgisayarıma indirebilir. İşte Facebook hesap varisi budur. 

Peki, hesap varisi nasıl atanır? 

Hesap varisi atamak için ayarlara giriş yapıyorsunuz. Ardından güvenlik ayarlarına geçiş yapıyorsunuz. Güvenlik ayarlarına geçiş yaptığınızda aşağı kısımlarda hesap varisi seçeneğini görebilirsiniz. Seçeneği gördüğünüzde yan taraftan düzenle deyip arkadaşlarınızdan birini atayabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top