0
Far Cry serisi muhteşem oyunlarıyla birlikte devam ediyor. Gerek grafikleriyle, gerek hikayesiyle, gerekse de silah teçhizat olarak oyuncuların tam istediği şekilde tasarlanan far Cry serisi oyunları bu defa Primal oyunuyla devam ediyor. Bu oyuna ayrı bir hayranlık duyacaksınız. 


Primal oyunu milattan önce 10.000 yıllarında geçiyor. Vahşi yaşam, kocaman mamutlar, yırtıcı kaplanlar ve daha birçok yırtıcı hayvanın yer aldığı oyunda hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Bu oyunda karakterimiz Takkar. Kendi grubunda hayatta kalan son savaşçıyla oyuna devam edeceğiz. Oros adlı mekanda geçen oyunda amacımız yabani hayvanlardan korunmak, karnımızı onları öldürerek doyurmak, onların derilerinden kendimize kıyafet yaparak, kendimizi güçlendirmek ve silahlarımızı daha güçlü kılmaktır. Far Cry 3’te ve daha öncesinde olduğu gibi hayvanların organlarını alarak kendimizi güçlendirmeye çalışıyoruz. 

Oyun 23 Şubat 2016’da Sony PS 4’e ve Xbox One’a gelecek. Mart 2016’da ise PC için raflardaki yerini alacak. Oyunun eski konsollara gelmeyeceği belirtildi. Far Cry Primal 60 dolardan ön siparişe açıldı. Oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top