0
Geçtiğimiz aylarda satışa sunulan Nexus 5X ekran sorunu ortaya çıkardı. Nexus 5X’in daha yeni piyasaya çıktığını ve gelişmiş teknolojiden yararlanılarak üretildiğini düşünürsek ekran sorunu yaşatması bize teknolojinin mazisini anımsattı. Detaylar haberimizde. 


Acaba sorun LG’de mi? LG ile birlikte üretilen Nexus 5X sarı ekran sorunu ortaya çıkarttı. 5.2 inçlik kocaman bir ekrana sahip olan Nexus 5X ayrıca IPS LCD ekranla bizlere güzel bir görüntü sunuyor. Ancak cihazı alıp kullananlar ekranlarında sarımsı bir görüntünün varlığından şikayet ettiler. Sarı ekran sorunu olarak Nexus 5X’in adını çıkartan bu problem zamanla ekranlarınızda oluşabilir veya tekrar yok olabilir. Ayrıca yok olduktan sonra tekrar oluşabilir. Bu sorunu yaşatıyor, ancak yardımcı oluyor mu? Google’ın üretimini yaptığı cihaz değiştiriliyor. Sarım ekran problemi ile başvurulan teknik servislerde cihazlar anında değiştiriliyor. Bu çok iyi bir muamele. Müşterilerini uğraştırıp mağdur etmeyen Google bu cihazı çok da pahalıya satmıyor. HTC M9’u düşünürsek bu cihaz oldukça uygun. Türkiye fiyatı henüz tam netleşmese de 1500 – 1800 TL arasında bir fiyata satılması bekleniyor. 3000 TL’ye iPhone’un satıldığı ülkemizde Nexus cihazların da dışarıdan geldiğini düşünürsek bu fiyat oldukça uygun. Hem de ilk satış fiyatı. 

Nexus 5X’in ne zaman ülkemizde satışa sunulacağı da henüz belli değil. Bu haberi okuduktan sonra ülkemizde satışa sunulsa bile birçok insan telefona soğuk bakacaktır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top