0
Depolama teknolojisi alanında yerini sınırları zorlayarak korumaya çalışan Sandisk bu defa da piyasaya sunduğu bir hafıza kartı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 200 GB bir depolama alanı sunan SD kart Class 10 değerinde bir hız da sunuyor. Ayrıntılı değerlendirmeyi yazımızın devamında sizler için yaptık. 


Yukarıda verdiğimiz kısa ve öz bilgilerden sonra ayrıntıya girerek sizleri şaşırtmaya devam etmek istiyorum. Kartın piyasaya çıkış sloganı “uygun fiyat yüksek depolama” olmuş. Gerçekten de öyle. Sandiskten gelen açıklamaları değerlendirdiğimiz zaman gerçekten slogana uygun bir fiyat ver depolama alanı olmuş. 200 GB’lık bir SD kart dünyada ilk olma özelliği ile zirveye yerleşmiş durumda. Ayrıca 240 dolar gibi bir fiyattan satışa sunulması gerçekten çok ucuz olduğu tezini de uzun zaman çürütülmeyecek şekilde zirveye yerleştiriyor. 240 doların az bir rakam olmadığı görüşündeyseniz sizlere bir örnekle 240 doların gerçekten çok ucuz olduğunu kanıtlamak istiyorum. Daha önce teknoloji dünyasından duymuş olmanız gerekiyor. 512 GB hafıza kartlarına 1000 dolar para istendi. Bu gerçekten çok yüksek bir rakam. 3 adet Sandisk hafıza kartı alsanız 1000 dolar yapmıyor ve 512 GB hafızadan daha yüksek bir hafızaya sahip oluyorsunuz. 

Son olarak minik teknoloji harikasının 10 yıl global garantiye sahip olduğunu ve suya, toza, şoka, X-Ray’e ve ısıya dayanıklı bir ürün olduğunu belirterek makaleme son vermek istiyorum. Bu SD kart ile ilgili düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız?Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top