0
Turkcell, T serisi telefonların en gelişmişi T60 için ön talep almaya başladı.
Turkcell’in kendi markasıyla çıkardığı T serisinin yeni yıldızı Turkcell T60, sadece ön sipariş veren teknoloji tutkunları için 799 TL’den satışa sunuldu. T60’a özel fiyatıyla sahip olmak isteyen kullanıcılar, www.turkcell.com.tr üzerinden talepte bulunabiliyorlar.
Bugüne kadar sunulan Turkcell markalı cihazlar arasında en gelişmiş teknolojiye sahip olan Turkcell T60’ın  sadece 7,8 milimetrelik ince tasarımı, HD kalitesinde multimedya deneyimi sunan 5 inçlik ekranı ile tamamlanıyor. Çok daha güçlü ve hızlı performans için sekiz çekirdekli 1.5 GHz Qualcomm işlemci ile donatılan cihaz, Android’in Lollipop sürümüne sahip. 2400 mAh batarya ise Turkcell’lileri yoğun kullanımda bile yarı yolda bırakmıyor.
Turkcell T60, 13 MP’lik otomatik odaklama özellikli gelişmiş kamerası ile çok kaliteli ve canlı görüntüler elde ediyor. 5 MP ön kamera ise en güzel “selfie”ler için uygun. Turkcell T60’ın iddialı olduğu diğer bir akıllı özelliği de, sesli komut veya el işaretleriyle kumanda edilebiliyor olması. Akıllı telefonu çok daha akıllı hale getiren bu özellik sayesinde telefona temas etmeden sesli komut, el işaretiyle veya gülümseme ile selfie çekmek, gelen bir aramayı kabul ya da reddetmek mümkün. 
Çekim kalitesiyle birlikte T60’ın fotoğraf ve video çekiminde iddialı olmasını sağlayan diğer bir faktör ise, Turkcell için geliştirilen kamera uygulaması. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar, çektikleri fotoğraf ve videoları ek bir uygulamaya gerek duymadan seçtikleri filtreyi ekleyerek paylaşabilecek. Turkcell T60’ın kamerası aynı zamanda HDR çekim desteği, panoramik çekim ve düşük ışık çekim modu gibi gelişmiş kamera özelliklerine de sahip bulunmakta.
Turkcell T60 Teknik Özellikler 
İşlemci: Qualcomm 8939 1.5 GHz 8 Çekirdek 
Hafıza: 16 GB dahili (SD GB’a kadar arttırılabilir) 
Ekran: 5” HD IPS (1280x720)
İşaretler ve Hareketler: El işaretleriyle temassız olarak gelen aramayı kabul ya da reddetme.
Kamera: 13 MP arka /5 MP ön kamera ile 1080p video kayıt yapabilme.
Kamera özellikleri: Sesli komut, el işaretleri ve gülümseme algılama ile fotoğraf/selfie çekebilme. Gelişmiş odaklama, optik yakınlaştırma, panoramik çekim, HDR çekim desteği, düşük ışık çekim modu, hareketli çekim özelliği.
Ses özellikleri: HD Ses, gürültü engelleme, Dolby Surround 
Sensörler: Sıcaklık, nem ve basınç sensörleri ile adım ölçer.
Kullanıcı Arabirimleri: Standart ve Kolay Kullanım Arayüzü , Çocuk ve Misafir modu.
Bağlantı desteği: 4G (150 Mbps), DualCarrier
İşletim Sistemi: Android Lollipop
Pil: 2400mAh
Boyutlar: 144.2 x 71.7 x 7.8mm
Ağırlık: 129 gram 


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top