0
Küresel çapta yapılan tanıtımından sonra tüm dünyanın merakla beklediği LG'nin yeni akıllı telefonu LG G4, nihayet dünyayla birlikte Türkiye'de raflardaki yerini alıyor. Kullanıcılarına güven veren zarafet, eşsiz bir görsel deneyim ve insan odaklı kullanıcı deneyimleri sunan LG G4, geçtiğimiz ay yapılan tanıtımının ardından tüm dünyayla birlikte Türkiye’de de kullanıcısıyla buluşuyor. LG G4’ün piyasaya çıkışıyla ilgili bilgi veren LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “Tüm G serilerinin dünya piyasalarında yakaladığı üstün başarıyı LG G4’ün de yakalayacağına ve Türkiye’de de aynı çizgide gideceğine dair inancım tam. LG’nin inovatif liderliği kapsamında, LG G4 için çok daha profesyonel özellikler geliştirdik. Kendimizi adeta zarafet ve rahatlığı gösteren, el yapımı hissi veren bir ürün yaratmaya adadık ve bu kapsamda, LG G4’ün akıllı telefon endüstrisinin standartlarını belirleyen bir üst eşik olduğunu rahatlıkla ifade edebilirim” şeklinde konuştu. “Mükemmel Görün, Mükemmel Hisset” konseptiyle geliştirilen LG G4, altı farklı renkte, tamamen el işçiliğiyle üretilen orijinal deri arka kapağı ile dikkat çekiyor. LG G4 fark yaratan deri dışında, saf Seramik Beyazı, Metalik Gri ve Parlak Altın seçenekleriyle de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Öte yandan, LG G4 tüm gövdesini kaplayan zarif kavis tasarımıyla birlikte eşsiz görsel ve insan odaklı kullanıcı deneyimiyle de bir ilke imza atıyor.
Cihazda, 16 megapiksel arka kamera ve 8 megapiksel ön kameraya bulunuyor. Kamera, ilk defa eklenen Z düzlemiyle bir önceki OIS+ teknolojisinin performansını ikiye katlıyor. Yeni LG G4’ün kamerasındaki Manuel Mod; kullanıcıların, pozlama süresi, ISO, odaklama ve beyaz ayarı gibi parametreleri düzenlemesine olanak sağlıyor. Aynı zamanda profesyonel fotoğrafçılar için dosyaların hem RAW hem de JPEG formatında kaydedilebilmesine imkan tanıyor. LG’nin görsel mükemmellik konseptiyle sunduğu en önemli özelliklerden olan Renk Spektrum Sensörü (CSS) teknolojisi ise, nesnelerden yansıyan ışığı kızılötesi algılayıcılarla belirliyor ve gözün gördüğü şekilde fotoğrafa aktarıyor.
LG Display’in yeni 5.5-inç’lik IPS Quantum Display ekranının kullanıldığı ilk telefon olan LG G4, renk üretiminde yüzde 20, parlaklıkta yüzde 25 ve kontrastta da yüzde 50 daha yüksek bir performans arzediyor. Gelişmiş Hücre içi dokunma teknolojisi barındıran ilk Quad HD ekrana sahip LG G4’ün dokunmatik algılayıcısı dokunma hassasiyeti de sağlıyor. LG G4’ün ekranı aynı zamanda renk konusunda Hollywood’un en büyük stüdyoları tarafından kurulan Dijital Sinema Girişimi standartlarına da uygun. 3000mAh pile sahip LG G4 aynı zamanda Qualcomm Snapdragon 808 işlemci barındırıyor.
LG G4’ün Türkiye’de tavsiye edilen satış fiyatı ise 2.199 TL.

LG G4'ÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ
*İşlemci: Qualcomm Snapdragon 808 Processor with X10 LTE
*Ekran: 5.5-inç Quad HD IPS Quantum Display (2560 x 1440, 538ppi)
*Hafıza: 32GB eMMC ROM, 3GB LPDDR3 RAM / microSD yuvası
*Kamera: Arka 16MP F1.8 Diyafram / OIS 2.0 / Ön 8MP F2.0 Diyafram
*Pil: 3.000mAh
*İşletim Sistemi: Android 5.1 Lollipop
*Boyutlar: 148.9 x 76.1 x 6.3 – 9.8 mm
*Ağırlık: 155 gram

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top