0
Galaxy S5 sahibisiniz ve Android 5.0 güncellemesini yaptınız mı? O halde Android Lollipop'un beraberinde getirdiği bir kaç sorunla yüzleştiniz demektir. İşin kötü tarafı ise Samsung bu sorunları çözmekte biraz yavaş davranıyor. Zira sorunlar çok can sıkıcı.

Neredeyse bütün Lollipop güncellemesini alan cihazlar aynı sorunla karşılaşıyor. Yani sorunun kaynağı Samsung değil Android 5.0... Sorunların en dikkat çekici olanı pil tüketimindeki artış, ram kullanımındaki artış ve arayüz problemleri. Galaxy S5'e özel parmak izi sensöründeki sorunlar da cabası.

Bu tür sorunların yaşandığını kullanıcılar olarak biliyoruz. Twitter hesabı üzerinden Samsung İngiltere de sorunların varlığını kabul etmiş. Bir soruya cevap veren Samsung İngiltere yazılım mühendislerinin mini güncelleme gönderdiğini ve bu güncellemenin sorunlara çözüm olacağını söylüyor. Bu sorunların tamamen Android 5.1 sürümünde çözüldüğünü biliyoruz. Bu nedenle Android 5.1 güncellemesi gelmeden herhangi bir problemin tam olarak çözüleceğine inanmayın.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top