0
Merakla beklenen yeni telefon G4'ün arayüzü nasıl görünecek ve hangi özellikler olacak merak edenler için bazı açıklamalar yapıldı. Bu açıklamalarla birlikte LG G4'ün çıkış tarihi de verilmiş oldu. Sırasıyla LG G4 ile ilgili gelen son bilgilere bir göz atalım.

Yeni arayüz UX4 olarak adlandırılıyor. Görünüş olarak çok fazla fark yok. G3'ün arayüzüyle karıştırabilirsiniz. Ama bir çok yeni özellik eklenmiş. Örneğin telefon kapalıyken fotoğraf çekmeniz mümkün. Bu özelliğe Quick Shot deniyor. Adı üstünde çok hızlı fotoğraf çekmek isteyenlere ekranı açmadan bile fotoğraf çekme fırsatı sunuyor. Bu özelliği kullanmanız için ses tuşlarından birine iki kez tıklamanız yeterli.

Bir diğer özellik galeri kategorilendirmesiyle ilgili. G4'ün galeri yazılımı fotoğrafları basit bir şekilde çekildikleri yerlere göre gruplandırabiliyor. Ayrıca yeni arayüzde Smart Board özelliği de bulunuyor. Smart Board belli uygulamalardan gelen bilgileri bir araya toplayarak size bilmek istediklerinizi hızlı bir şekilde gösterecek.

Verilen bilgiye göre G4 28 Nisan'da tanıtılacak. Ondan sonraki ay sonuna doğru da piyasada olacak.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top