0
Apple güncellemelerine son hız devam ediyor. Geçtiğimiz yıllara nazaran güncellemelere daha çok önem veren şirket iOS 8 için 4. güncellemeyi yayınlıyor. Bu güncelleme şuan beta sürümünde. Hatta 2. betaya geçmiş durumda. Bu güncelleme  tamamen müzik odaklı gerçekleşiyor. Uzun zamandır Apple'ın müzik konusunda büyük adımlar atacağını mutlaka okuyorsunuz. İşte o adımlar ios 8.4 güncellemesiyle geliyor.

Şu sıralara Apple ile ilgili Apple Watch gündemi işgal etse de Apple farklı alanlarda hala çalışmaya devam ediyor.  Geçtiğimiz yıllara göre yazılımsal olarak daha dikkatli davranan ve önemli adımlar atan Apple müzik güncellemesi yapacak. Bu güncellemeyle birlikte telif hakkı ve şarkı paylaşımı gibi detaylar sizleri bekliyor.

iOS 8.4 güncellemesini merak edenler ve ikinci beta sürümünü kullanmak isteyenler. İlk betaya katıldıysanız yani telefonunuzda iOS8.4 beta 2 yüklüyse hemen güncellemeyi telefonunuzun yazılım güncelleme kısmından yapın. Eğer beta sürümlerinden hiçbirine katılmadıysanız ilk önce Apple test programına kaydınızı yaptırıp güncellemeleri o şekilde alın.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top