0
HTC One M9 tanıtımıyla birlikte ilgi gördü ama daha dünya çapında piyasaya çıkmadı. Haberimizi ilginç yapan ise daha piyasaya çıkmayan telefona güncelleme geldi. HTC kullanıcıları memnun etmeye çalışıyor. Güncellemenin neden hemen geldiğini ise yazımızın devamından öğrenebilirsiniz.

HTC One M9 için Antutu sonuçlarına baktığımızda dünyanın en iyi telefonlarından biri diyebiliriz. İlgi gören cihaz şimdi Android 5.0.1 sürümünde. Bunun en önemli sebebi ise geliştiricilere rahat bir ortam sağlamak. Android Lollipop'un ilk sürümü oldukça can sıkıcı bir halde geldi. Hem normal kullanıcılar hem de geliştiriciler, özellikle geliştiriciler stabil olmayan 5.0'da oldukça problem yaşadı. Telefon modeli ne olursa olsun Android'in içindeki problem devam ediyor.

Lollipop'un ilk sürümü ram ve pil kullanımı bakımından oldukça sinir bozucu bir durumda. HTC 'de buna çözüm olmak için Android sürümünü 5.0.1'e yükseltti. Geliştiricilerin yaşadıkları problemleri ortadan kaldırıp telefon için daha kaliteli uygulamalar geliştirilmesini isteyen HTC doğru bir karar almış.

HTC One M9'u satın aldığınız zaman Lollipopla gelecek belki 5.0.1 güncellemesiyle gelir belki daha yüksek bir sürümle gelir ama gelmezse siz aldığınız anda bu güncellemeyi yapabileceksiniz. Bu haberde kullanıcılar için iyi bir haber. Android'in en önemli sorunlarının Android 5.1 güncellemesiyle halledileceğini hatırlatalım.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top