0
Sony'nin büyük umutlad bağladığı telefonu Xperia Z4'ün yeni özellikleri var. Bu özelliklere geçmeden önce Sony'nin artık telefon sektöründe başarıyı yakalaması gerektiğini söylemeliyiz çünkü bu seferde fark yaratacak bir cihaz çıkmazsa ya da fark yaratamazsa Sony'nin artık twelefon kısmını elinden çıkaracağına kesin gözüyle bakabilirsiniz.

Sony'nin yeni amiral gemisi Xperia Z4'e eklenen özellikler şu şekilde; yeni telefon Playstation entegresi ile ilgili özellikleri almıştı. Zaten Sony'nin uzun süredir bu özelliği, bu ayrıcalığını kullanmamasına şaşırmak lazım. Dünyanın en çok satan konsoluyla ya da Playstation Networkle entegre veya uyumlu bir telefon fark yaratabilir. Konuyla ilgili bir detay da PlayStation Vue TV'nin belli bir süre Xperia Z4 kullanıcılarına ücretsiz olacağı, ücretli kısmında ise Playstation Network üzerindeki hizmetten daha ucuz olacağı yönünde.

Xperia Z4'ün bir başka özelliği olması beklenen işlemciyle ilgili değişiklikler. Cihazın işlemciyle ilgili ne yenilikler sunacağı şimdilik bilinmese de işlemci kısmında değişiklikler olacağı en çok konuşulan yenilikler arasında. İşlemci konusunda en önemli fikir ise Snapdragon 810'un ısınmasına yönelik Sony'nin aldığı önlemler. Sony bu durumla karşılaşmamak için farklı bir çözüm arıyor olabilir. Eklemek gerekirse Qualcomm bindiği dalı kesiyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top