0
Microsoft'tan Windows 10'a ilişkin açıklamalar geldi. Yeni işletim sistemi yazın piyasada olacak. 190 ülkede 111 farklı dilde piyasaya çıkacak. Bu büyük çalışma merakla bekleniyor. Yine de satın almadan önce kullanıcı yorumlarına bakmanızı tavsiye ediyoruz.

Windows 10'un ücretsiz oluşu konusunda da açıklama getirildi. Windows 7 ve Windows 8 ve üstü işletim sistemi sahipleri 1 yıl boyunca Windows 10'u ücretsiz kullanacak. Daha sonra ücret ödemek zorunda kalacak.

İşin iyi yanı eğer bu işletim sistemlerine sahipseniz Windows 10'u ücretsiz deneme fırsatınız olacak. Bu sayede alıp almamaya karar verebilirsiniz. Windows 10 ile birlikte Spartan tarayıcı geliyor. Chrome ve Firefoxla rekabet edecek olan bu yeni tarayıcı herkes tarafından merak ediliyor.


Windows 10'un fiyatı konusunda da herhangi bir bilgi yok ama şimdi ki Windows 8 fiyatlarına bakarak bir fikir edinebilirsiniz. Hiç ucuz olmayacak. Ayrıca Microsoft'un işletim sistemini aylık ödemeli sistemde yapacağı söylentileri de var. Bu sayede istediğiniz bilgisayarda tek bir Windows 0 kullanabileceksiniz ama bu sistem şimdilik dedikodudan ibaret.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top