0
Kyocera isimli bir şirket Mobil Dünya Kongresinde ilgi çekici bir tanıtım yapacak. Aslında buna dair haberleri daha önce duyduk ama daha tanıtılarak detaylandırıldığını ve ilgi çektiğini görmedik. WysipsCrystal isimli teknoloji daha tanıtılmadan ilgi çekmeyi başardı; çünkü herhangi bir ışık yardımıyla bir telefonu şarj edebiliyor.

Güneş enerjisiyle şarj teknolojisi şuan mevcut ama bunun için telefonun görünümünü bozacak ilginç kılıflar takmanız gerekiyor. Bir çok kullanıcı telefonu tasarımına bakarak satın aldığı için kılıf almasının elbette imkanı yok. Bunu bilen Kyocera şirketi kendi güneş enerjisi lşarj sistemini telefonun içine, dokunmatik panelin hemen altına entegre ediyor.


WysipsCrystal isimli teknoloji sadece güneşle değil, herhangi bir ışıkla hemen şarj olmaya başlıyor. Bu teknoloji sayesinde telefonunuzu bir daha şarj etmek zorunda kalmayabilirsiniz. Örneğin bir kafede oturuyorsunuz. Telefonunuzu masanın üstüne koyduğunuz anda telefonunuz şarj olmaya başlıyor. Ne kadar güzel değil mi? WysipsCrystal hakkında detay almak için tanıtılmasını beklemeliyiz. Tanıtım şu sıralar gerçekleşecek.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top